Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@02:46:07 GMT

بیماری‌هایی که در ناخن ظاهر می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۸۸۴۳

بیماری‌هایی که در ناخن ظاهر می‌شود

نشانه‌های کوچکی که بر روی ناخن‌ها ظاهر می‌شوند، آینه‌ای برای نشان دادن سلامت افراد به شمار می‌روند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ناخن‌ها یکی از اعضای دست هستند که علاوه بر زیبایی، رازهایی را در مورد سلامتی افراد آشکار می‌کنند. برای مثال مشکلات کبدی، ریوی و قلبی ممکن است در ناخن‌های افراد نمایان شوند. در این گزارش شما را با هشدارهایی که این عضو زیبا در مورد وضعیت سلامت بدن می‌دهد آشنا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناخن سفید

اگر ناخن‌های شما به رنگ سفید هستند وسر ناخن‌ها تیره تر به نظر می رسد، ممکن است به مشکلات کبدی مانند هپاتیت مبتلا شده باشید. انگشتان زرد نیز نشانه دیگری از بیماری‌های کبدی است.

ناخن زرد

یکی از شایع‌ترین علل زردی ناخن‌ها، عفونت‌های قارچی است. با بدتر شدن عفونت، قسمت انتهایی ناخن ممکن است از بین برود و ناخن‌ها ضخیم و شکننده شوند. در موارد نادر، ناخن‌های زرد ممکن است از یک بیماری جدی مانند تیروئید شدید، بیماری ریوی، دیابت یا پسوریازیس (بیماری پوستی مزمن خودایمنی) خبر دهند.

ناخن‌های رنگ پریده

گاهی اوقات ناخن‌های خیلی کم رنگ نشانه ای از بیماری‌های جدی مانند کم خونی، نارسایی قلبی، بیماری کبد و سوء تغذیه است.

ناخن مایل به آبی

ناخن‌هایی با زمینه رنگ آبی ممکن است بدین معنا باشد که بدن اکسیژن کافی دریافت نمی‌کند. این رنگ ناخن می‌تواند مشکل ریوی مانند آمفیزم را نشان دهد. آمیزم، به معنی نابودی پارانشیم ریوی است که منجر به از بین رفتن قابلیت ارتجاعی ریه و از دست رفتن دیوارهٔ کیسه‌های هوایی آن می‌شود. برخی از مشکلات قلب را نیز می‌توان با ناخن‌های آبی مرتبط دانست.

ناخن‌های موج‌دار

اگر سطح ناخن موج‌دار باشد، نشانه اولیه  بیماری پسوریازیس یا التهاب مفاصل را نشان می‌دهد. در  صورت ابتلا به این بیماری، پوست زیر ناخن نیز ممکن است به رنگ قرمز مایل به قهوه ای درآید.

ناخن شکننده

ناخن‌های خشک و شکننده که اغلب ترک می‌خورند و یا می‌شکنند با بیماری تیروئید مرتبط هستند. ترک خوردن یا شکستن ناخن زرد رنگ به احتمال زیاد به علت عفونت قارچی است.

عفونت پوست کنار ناخن

اگر پوست اطراف ناخن ظاهری قرمز و متورم داشته باشد ممکن است از بیماری لوپوس یا اختلال بافت همبند که مسئولیت مراقبت از اندام‌ها را دارد، خبر دهد. عفونت نیز یکی دیگر از دلایل ایجاد قرمزی و التهاب پوست کنار ناخن است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيماري هاي پوستي تشخیص سلامت سلامتی ناخن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟

امام خامنه‌ای به استفتاء درباره « وضو با وجود مانع» پاسخ گفتند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، متن پاسخ آیت الله العظمی خامنه‌ای به استفتاء درباره «وضو و غسل با وجود مانع» پاسخ گفتند.

متن پرسش و پاسخ عنوان‌شده به این شرح است:

پرسش: اگر خانمی از لاک ناخن استفاده کند که پاک کردن آن برای وضو و غسل مشکل است، آیا می‌تواند وضو و غسل جبیره‌ای انجام دهد یا تیمم کند؟

پاسخ: در اعضای وضو یا غسل نباید عمداً و بدون ضرورت مانعی ایجاد کرد و اگر چنین کند و مانع را برطرف نکند، گناه کرده است و باید علاوه بر وضو یا غسل جبیره‌، تیمّم نیز انجام دهد و بعد از برداشتن مانع بنا بر احتیاط واجب، قضای نمازها را نیز بخواند. در ضمن آنچه عرفاً زینت محسوب می‌شود باید از نامحرم پوشانده شود.

 

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ حکم وضو با وجود درد چیست؟

 

تیمم به دلیل آرایش صورت

برخی فتوای دیگر از سوی آیت‌الله خامنه‌ای درباره وضو با وجود مانع به این شرح است:

پرسش: اگر از جهت تنگی وقت نماز، فرصت پاک کردن مواد آرایشی و غیره برای وضو و غسل نباشد، وظیفه چیست؟

پاسخ: اگر وقت نماز تنگ باشد و وضو و غسل موجب می‌شود، که همه نماز یا قسمتی از آن در خارج وقت واقع شود، باید به جای وضو و غسل، تیمم کند.

 

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ آیا بر ولیّ لازم است کودک را از مشاهده تصاویر مبتذل حفظ کند؟

 

پرسش: خانم‌هایی که برای مجلس عروسی و مانند آن آرایش می‌کنند؛ آیا جایز است به جای وضو، تیمم کنند؟

پاسخ: خیر، باید موانع وضو را برطرف کنند و وضو بگیرند، مگر آنکه عمداً تأخیر بیندازد تا وقت نماز تنگ شود؛ در این صورت گرچه معصیت کرده، ولی می‌تواند با تیمّم نماز بخواند.

پرسش: اگر عروس در صورتش آرایش داشته باشد و نخواهد آرایش را موقع نماز پاک کند، و از طرفی با توجه به فرهنگ امروزه عروس خانم از صبح به آرایشگاه می‌رود و تا آخر شب نیز باید آرایش بر روی صورتش باشد، معمولاً نیز نگه داشتن وضو در این زمان طولانی بعید است آیا می‌تواند تیمم کند؟ یا اینکه نماز را آن قدر به تأخیر بیاندازد، که دیگر فرصت وضو نداشته باشد و تیمم کند؟

پاسخ: در فرض مذکور نمی‌تواند تیمم کند، مگر آنکه عمداً تأخیر بیندازد تا وقت نماز تنگ شود، در این صورت گرچه معصیت کرده، ولی می‌تواند با تیمّم نماز بخواند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟