Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@06:19:30 GMT

حکایت ناخن‌ها از سلامت بدن

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۳۰۰۶

حکایت ناخن‌ها از سلامت بدن

موسسه سلامت و بهداشت عمومی کشورد روز شنبه در گزارشی تاکید کرد: استرس باعث می‌شود که خطوط پهلو به پهلو روی ناخن‌ها ظاهر شود و تغییر رنگ ناخن می‌تواند به طور معمول خال خوش خیم یا ملانوم سرطانی باشد. اگر پوست زیر قسمت سخت ناخن که نوک انگشتان را می‌پوشاند به رنگ قهوه‌ای دربیاید، باید با یک متخصص پوست مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیست‌های کوچکی که در مجاورت یا روی کوتیکول ناخن رشد می‌کنند، ممکن است در اثر ابتلا به آرتروز ایجاد شوند. این موارد خوش‌خیم هستند و بهترین راه برطرف کردن آنها، توسط جراح دست است.
بر اساس این گزارش، پسوریازیس بیماری پوستی است معمولاً با لکه‌های پوسته‌پوسته و قرمز مشخص می‌شود و می‌تواند ناخن‌ها و انگشتان پا را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

اگر روی ناخن تغییر رنگ قرمز یا زرد دارید باید با متخصص پوست خود مشورت کنید، ایجاد حفره در ناخن نیز اغلب در افراد مبتلا به پسوریازیس شایع است.
بیماری کلیه در برخی مبتلایان به این بیماری، بستر ناخن‌ها که در افراد سالم به‌وضوح قابل رویت است، محو می‌شود و در این حالت ناخن منظره سفید رنگ پیدا می شود،  این عارضه بیشتر در بیمارانی که آلبومین سرم آنها کاهش می‌یابد، دیده می‌شود. درمان این عارضه به درمان نارسایی کلیه بستگی دارد.
مشاهده نوار تیره‌رنگ روی ناخن، همیشه به معنای در خطر بودن جانتان نیست،  اگر از ۷۰ سالگی عبور کرده باشید، می‌توانید این نوار تیره‌رنگ را به عنوان یکی از نشانه‌های پیر شدن درنظر بگیرید اما اگر جوان هستید باید برای پیدا کردن دلیل این مشکل، جدی‌تر با پزشک مشورت کنید.

نارسایی احتقانی قلب، بیماری کبد یا ابتلا به دیابت ممکن است زمینه را برای ایجاد این نوار تیره‌رنگ روی ناخن‌ها فراهم کرده باشد.
جلوگیری از شرایط زمینه‌ای که بر ناخن های ما تاثیر می‌گذارد، همیشه امکان‌پذیر نیست، اما مردم می‌توانند با هیدراته ماندن و داشتن یک رژیم غذایی متعادل، مصرف کافی ویتامین بی و روی، از ناخن‌های خود مراقبت کنید.

برچسب‌ها سلامت بیماری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت بیماری بهداشت و سلامت سلامت بیماری بهداشت و سلامت اخبار کنکور روی ناخن ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب